Adviseur Zonnepanelen

Adviseur Zonnepanelen

 • Amsterdam
 • Full time (32 tot 38 uur)
 • €2.350,- – €2.750,-

Zoek jij een commerciële baan met duurzame impact? Dan is deze vacature waarin jij huurders van woningcorporaties helpt bij hun overstap naar zonnepanelen precies wat voor jou. Wij zoeken per direct een Adviseur Zonnepanelen.   

Over deze functie

Als Adviseur Zonnepanelen maak je de huurders van diverse woningcorporaties enthousiast voor het gebruik van zonnepanelen. Met jouw kennis en enthousiasme snap je precies wat ze nodig hebben om de juiste duurzame keuzes te maken. Daarmee besparen ze honderden euro’s op hun energierekening én dragen ze bij aan een duurzamere wereld.  

 

Jij neemt de verantwoordelijkheid  voor jouw eigen wijk en het behalen van de gewenste resultaten. Hierbij werk je intensief samen met een campagnemanager en trek je aan de bel wanneer je denkt dat er iets extra’s moet gebeuren om de laatste mensen over de streep te trekken.  

 

We hebben diverse doelgroep segmenten, waardoor je aanpak elke keer anders is. Een groot deel van onze klanten spreekt weinig tot geen Nederlands. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je je ook in het Engels verstaanbaar kunt maken.  Het zou helemaal een pré zijn wanneer je daarnaast ook bijvoorbeeld Arabisch, Turks of Spaans spreekt.  

 

Samengevat: 

 • Je maakt huurders enthousiast over het mooie en duurzame aanbod dat we ze mogen doen; 
 • Je houdt bij wat de door jouw behaalde resultaten zijn; 
 • Je werkt samen met collega’s voor de meest optimale resultaten per wijk. 

Collega's over deze baan

“Ik vind het super leuk om mensen te enthousiasmeren om te verduurzamen met zonnepanelen en hier ook een mooie besparing uit te halen. Juist voor mensen die het zelf niet mogen kopen i.v.m. een (sociale) huurwoning. Daarbij vind ik het klantcontact, zowel telefonisch of face2face, heel leuk om te doen.”

Bülent, Adviseur Zonnepanelen

Dit hebben wij te bieden

Onze missie is om iedereen te laten profiteren van zonnepanelen. Ook (juist!) mensen die een woning huren en/of geen geld hebben om zelf te investeren in zonnepanelen. Zoals de huurders van woningcorporaties.  

We zijn een dynamisch bedrijf dat de wind in de zeilen heeft. Duurzame energie en energielasten zijn hot topic en dat merken wij als geen ander. Wij groeien dan ook hard waardoor jouw hulp meer dan welkom is.  

Ons kantoor bevindt zich op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Daar werken we nu met ruim 60 enthousiaste en ambitieuze collega’s. Uiteraard is het ook mogelijk om deels thuis te werken. We bieden je veel kansen om jezelf te ontwikkelen als energie professional.  

 • Salaris afhankelijk van ervaring €2.350,- – €2.750,- o.b.v. 40 uur per week; 
 • Je krijgt bij ons 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband; 
 • Je werkt deels op ons mooie kantoor en deels vanuit huis;  
 • Je krijgt veel ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen;  
 • Je bouwt een goed pensioen op via Pensioenfonds Metaal & Techniek; 
 • Je draagt bij aan een duurzamere wereld door te werken bij deze duurzame organisatie! 

Neem contact met ons op

Solliciteren

 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Enthousiast over deze baan? Dan hoor ik graag van je! Upload je cv en motivatie hierboven en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen? Ook dan hoor ik graag van je.

Paul Beket

06-48347822

Vragen over deze vacature? Laat me dan weten hoe ik je kan bereiken.

Onze andere vacatures