Grondgebonden, Gestapeld & Grote daken

Eengezinswoningen

Het verduurzamen van eengezinswoningen lijkt niet zo ingewikkeld. Wij weten wel beter. Juist omdat het voor de huurder een behoorlijk ingrijpende aanpassing aan de woning is, kan er nog wel wat misgaan. Wij hebben de ervaring om hier goed op te anticiperen. Bovendien zijn wij als geen ander in staat om dit op een procesmatige manier aan te vliegen, waardoor er naast het feit dat we een hoop overlast vermijden, ook grote efficiencyvoordelen behaald kunnen worden.

Meergezinswoningen

Ook uw huurders van een appartement kunnen in veel gevallen toegang krijgen tot duurzame energie van zonnepanelen. Wij hebben veel ervaring met het verduurzamen van gestapelde bouw. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van het systeem Herman de Zonnestroomverdeler.

Collectieve systemen / SDE-projecten

Voor de wooncomplexen waar het niet mogelijk is om de woningen aan te sluiten, of uw eigen kantoorgebouwen realiseren wij grootschalige zonnesystemen. Hiermee kunt u de servicekosten voor uw huurders naar beneden brengen. Ook is het mogelijk om er een SDE-project van te maken. Onze adviseurs begeleiden u graag bij de aanvraag van de subsidie.