Nieuwbouw, Renovatie & Bestaande Bouw

Het maakt procesmatig nogal wat uit met wat voor project u te maken heeft. Wij weten vanuit onze ervaring wat erbij komt kijken om dit op een goede manier aan te vliegen.

Nieuwbouw & Renovatie

Vanuit onze oorspronkelijke expertise als dakpartner en installatiebedrijf weten wij wat er bij komt kijken om aan te haken op een nieuwbouw- of renovatieproject. Wij snappen hoe je in een vroegtijdig stadium moet nadenken over te nemen maatregelen die de uitrol van een zonnesysteem kunnen bespoedigen en dak-optimalisatie mogelijk maken.

Mutatiewoningen

Wellicht procesmatig één van de moeilijkste zaken om op aan te haken. Wij deden het bij Ymere. Alle mutatiewoningen (eengezinswoningen) worden nu voorzien van zonnepanelen. Alle nieuwe huurders doen verplicht mee. Ook hierbij is afstemming met de diverse partners van de woningcorporatie van belang.

Bestaande bouw

De meest voorkomende manier om te verduurzamen vindt plaats in de bestaande bouw. Onze projectmanagers weten als geen ander hoe ze een complex of wijk in kaart moeten brengen. Vervolgens komt het op de afdeling Marketing & Communicatie aan om de bewoners te informeren en motiveren. Hiertoe hebben wij een effectieve customer journey ontwikkeld, bestaande uit offline en online middelen.