Diensten

Verduurzaming is een proces.

Multidisciplinaire ontzorging

Het verduurzamen van uw woningbezit is vaak geen project, maar een proces. Daarbij zijn naast technische ook de juridische, financiële en sociale aspecten van belang. Onze adviseurs en projectleiders weten als geen ander hoe ze u door elke stap van het proces moeten begeleiden.

Analyse & Advies

Onze adviseurs en projectleiders kunnen op elk niveau en vanuit elk tijdspad met u meedenken. Wij analyseren complete woningportfolio’s om hier vervolgens een strategische duurzaamheidsaanpak aan te koppelen. Wij hebben het apparaat klaarstaan om elk project of programma uitgevoerd te krijgen. Wij geven innovatie ruim baan en zorgen er zo voor dat u klaar bent voor de toekomst.

Lees meer

Projectrealisatie

De Zoncorporatie is uw partner in losstaande projecten en het uitvoeren van een heel programma. Sterker nog, vaak leidt het één tot het ander. Wij beschikken over de mensen, de kennis en de middelen om u op elk gewenst niveau bij te kunnen staan.

Lees meer

Huurderscommunicatie

Wij realiseren ons dat we in het leefdomein van uw huurder werken. Daarom is communicatie prioriteit nummer 1. Dat gaat verder dan netjes de telefoon opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw huurders altijd weten wat hen te wachten staat en dat er ruimte is voor hun inbreng. Zo wordt het ook voor uw huurders een succesvol project.

Lees meer

Financiering

U kunt ervoor kiezen om de financiering van een project ook bij De Zoncorporatie neer te leggen. Dit stelt u in staat om budgetneutraal te verduurzamen. Zo kunt u uw middelen besteden aan uw daadwerkelijke kerntaken.

Lees meer

Monitoring & Onderhoud

Wat ons betreft ligt bij veel projecten de focus te veel op het installatietraject. Wij installeren voor de lange termijn. Daarom maken we graag prestatieafspraken, zodat u weet waar u aan toe bent.

Lees meer