Kom werken bij de Zoco!

Bouwen aan duurzame impact

Dé plek voor jouw talent!

Bij de Zoncorporatie brengen we de voordelen van zonnepanelen naar huurders van woningcorporaties. Een duurzame missie van formaat, waarmee we ook nog eens maatschappelijke impact maken. En daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Hier zie en lees je wat het betekent om onderdeel te worden van ons team. Ook vind je hier onze vacatures. Wil jij graag iets doen met duurzaamheid en zonnepanelen, dan ben je hier op de juiste plek! 

Samen bouwen aan iets moois

De energietransitie is de afgelopen jaren vol op gang gekomen en wij zijn dan ook lekker gegroeid. De energiecrisis heeft ons werk bovendien alleen nog maar belangrijker gemaakt. Toch zijn we een relatief jonge organisatie. Dit betekent dat we in veel zaken nog groeien. Dat maakt de Zoncorporatie tot een dynamische organisatie waar jij als medewerker echt je stempel op zaken kunt drukken. Bouw jij met ons mee?

 

Hier krijgen we energie van

Gave projecten

Wij zijn trots op onze projecten. Of het nou gaat om het verduurzamen van een flatgebouw met zon én led, of het aansluiten van een eengezinswoning; ons hart klopt sneller van een mooie technische uitdaging.

Blije klanten

Verduurzamen is mensenwerk. En geen mens is gelijk. Het voorlichten en enthousiasmeren van huurders staat in onze projecten dan ook centraal. We nemen ze bijna letterlijk aan de hand richting een duurzame toekomst.

Jouw ontwikkeling

Jouw groei is onze groei. Daarom vinden we het belangrijk om veel tijd en energie te steken in jouw ontwikkeling. Daarbij vinden we een goede werksfeer en een mooi aanbod aan informele activiteiten (zoals onze wekelijkse DOMIBO) van cruciaal belang!

Je nieuwe collega's?

"Geen dag is hetzelfde hier en dat maakt het werk voor mij heel interessant."

Eric

Projectleider

"Mensen enthousiast maken voor het huren van zonnepanelen is leuk en dankbaar werk."

Bülent

Sales medewerker

"Ik krijg er energie van om de Zoco te helpen bij het opschalen van de logistiek."

Thierry

Magazijnchef

"Ik voelde me vanaf dag 1 thuis en gewaardeerd bij de Zoco."

Loes

Marketing & Communicatie Adviseur

“Bij de Zoncorporatie geven we medewerkers echt de ruimte om hun stempel te drukken op de groei van ons bedrijf en de verbetering van onze dienstverlening. Ik ben er trots op dat wij met zoveel verschillende, talentvolle en energieke mensen het verschil proberen te maken.”

Wouter

Algemeen Directeur

"Ik vind het geweldig dat ik in mijn werk zoveel verschillende mensen kan helpen."

Jo-Anne

Medewerker Klantenservice

"Ik geniet van de korte lijntjes, de snelheid waarmee we hier kunnen schakelen."

Jonathan

Controller

"Ik heb me bij de Zoco mogen ontwikkelen van salesmedewerker tot teamleider."

Michelle

Teamleider Sales & Service

Onze vacatures

Hoi, ik ben Paul, recruiter bij de Zoncorporatie. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden die ons bedrijf biedt voor jouw carrière? Dan kom ik graag met je in contact. Ook als jouw droomvacature hier misschien niet tussen staat.

Paul Beket, recruiter

06-48347822

Heb je een vraag of wil je een keer kennis maken? Laat dan hieronder je gegevens achter.