Visie & Missie

De zon schijnt voor iedereen!

De Zoncorporatie voegt waarde toe aan uw vastgoed met het verduurzamen via zonnepanelen en LED. Dat doen vanuit het geloof dat ook uw huurders recht hebben op toegang tot en het voordeel van de energietransitie. Wij vinden daarbij dat het verduurzamen niet te koste mag gaan van uw kerntaak: het zorgen voor voldoende betaalbare sociale huurwoningen. Daarom bieden wij totale ontzorging die voldoet aan uw eisen.

Onze visie

De grootschalige transitie naar duurzame energie biedt unieke kansen voor de democratisering van energie. Tot nu toe profiteren vooral huiseigenaren van de toegang tot en voordelen van duurzame energie. Wij zijn van mening dat ook huurders van (sociale) huurwoningen hier recht op hebben. Woningcorporaties moeten hier de komende jaren werk dan ook echt van maken. Zonder hun hulp is het onmogelijk om de milieudoelstellingen en maatschappelijke afgeleiden hiervan te behalen.

Onze missie

De Zoncorporatie werkt aan het beschikbaar maken van duurzame zonnestroom voor huurders van (sociale) huurwoningen. Dit doen we door woningcorporaties te ontzorgen met snelle en kwalitatief hoogwaardige verduurzamingsprojecten.