Woningcorporaties

Ervaring in techniek, een frisse blik op duurzaamheid

De Zoncorporatie richt zich op het helpen van woningcorporaties bij het verduurzamen van hun woningbezit. Dit doen wij sinds 2017. Woningcorporatie Ymere uit Amsterdam benaderde een drietal partijen (Patina, Klomp en LENS) om via een financieringsconstructie (ESCO) te helpen met het grootschalig uitrollen van zonnesystemen. Deze gelegenheidsformatie groeide uit tot een solide verduurzamingspartij die beschikt over ruim 50 jaar ervaring bij woningcorporaties en een frisse, innovatieve blik op verduurzaming.

Complete partner

Wij beschikken over een uitgebreid team aan adviseurs, projectleiders en gecertificeerde installateurs. We zijn in staat om u op op elk niveau, in elke procesfase en bij elke technische uitdaging te begeleiden. Daarbij hanteren we een multidisciplinaire aanpak (technisch, juridisch, financieel en sociaal) waarbij goede communicatie een sleutelrol vervult. Hieronder ziet u hoe we dat bij onze huidige klanten toepassen.

Onze klanten:

Woonwaard

Met grote trots presenteren wij een nieuwe samenwerking: woningcorporatie Woonwaard heeft gekozen voor De Zoncorporatie!

 

In 2020 gaan we 400 meergezinswoningen aansluiten op zonnepanelen.

 

Wij hebben er heel veel zin in.

Lees meer

Patrimonium woonservice

Lees meer

Ymere

Lees meer

De Alliantie

Lees meer

Woonforte

Lees meer

Stadgenoot

Lees meer