Onze klanten

Onze klanten, ons visitekaartje

Woningcorporaties zijn zo’n typisch Nederlands verschijnsel dat we met elkaar moeten koesteren. Om een bijdrage te kunnen leveren aan hun maatschappelijke impact en hier ook nog waardering voor te krijgen, daar groeien wij van. Als mensen en als organisatie. Wij zijn er dan ook trots op dat wij mogen werken voor onze klanten. Zij zijn ons visitekaartje.

Woonwaard

Voor woningcorporatie Woonwaard zijn wij in 2020 begonnen met het aansluiten van 400 meergezinswoningen op zonnepanelen. Ook vervangen we zo’n 2000 ledarmaturen in collectieve ruimtes van de woongebouwen.

Lees meer

Patrimonium woonservice

Patrimonium woonservice uit Veenendaal heeft de Zoncorporatie gevraagd om 800 eengezins- en meergezinswoningen te voorzien van zonnepanelen.

Lees meer

Ymere

De Zoncorporatie is tussen 2018 en 2022 de vaste zon- en ledpartner van Ymere. Waarbij wij ook de financiering voor onze rekening nemen.

Lees meer

De Alliantie

Zon voor 2000 meergezinswoningen in Amsterdam en Almere.

Lees meer

Woonforte

Voor woningcorporatie Woonforte installeren wij in drie jaar tijd maar liefst 3000 zonnesystemen. De huurders van Woonforte krijgen deze zonnepanelen gratis op hun dak geïnstalleerd.

Lees meer

Stadgenoot

Woningcorporatie Stadgenoot gaat de komende jaren maar liefst 7000 huurders van voornamelijk meergezinswoningen de toegang bieden tot zonnestroom van ‘eigen’ dak. De Zoncorporatie financiert, realiseert en exploiteert dit via een ESCo.

Lees meer