Onze diensten

Verduurzaming als proces

Ons aanbod: volledige, multidisciplinaire ontzorging

Het verduurzamen van uw woningbezit is vaak geen project, maar een proces. Daarin spelen technische, juridische, financiële en sociale aspecten een rol. Wij ontzorgen u graag op al deze vlakken of enkele deelaspecten. Onze adviseurs en projectleiders weten in ieder geval als geen ander hoe ze u bij uw proces moeten begeleiden.

Analyse & Advies

Het verduurzamen van uw woningbezit met zonnepanelen raakt diverse disciplines binnen uw organisatie. Goede keuzes maken op basis van de juiste inzichten is – zeker in de beginfase van een samenwerking – cruciaal.

Lees meer

Projectmanagement & Realisatie

De Zoncorporatie realiseert turn key zonnesystemen voor alle soorten daken en complexen. Onze projectleiders, werkvoorbereiders en realisatieteams zorgen ervoor dat elk project naar tevredenheid wordt uitgevoerd en opgeleverd.

Lees meer

Huurderscommunicatie

Met uw project streeft u een dubbeldoelstelling na: verduurzamen van het bezit en lastenverlichting voor uw huurders. Uw huurders zijn uw belangrijkste stakeholders. Onze adviseurs weten als geen ander hoe ze uw huurders moeten begeleiden bij het zetten van duurzame stappen.

Lees meer

Financiering (ESCo’s)

U kunt ervoor kiezen om de financiering van een project ook bij De Zoncorporatie neer te leggen. Dit stelt u in staat om budgetneutraal te verduurzamen. Zo kunt u uw middelen besteden aan uw daadwerkelijke kerntaken.

Lees meer

Monitoring, Onderhoud & Beheer

Een goede projectuitvoering is één, maar wie zorgt ervoor dat uw systemen de komende twintig jaar blijven presteren? De Zoncorporatie blijft ook in de looptijd van een project naast u staan.

Lees meer

Ledverlichting

Besparing en opwekking gaan hand in hand. Met het plaatsen of vervangen van LED kan de business case voor de zonnepanelen geoptimaliseerd worden.

Lees meer