Projectrealisatie

Snel en vakkundig

De Zoncorporatie is uw partner in losstaande projecten en het uitvoeren van een heel programma. Sterker nog, vaak leidt het één tot het ander. Wij beschikken over de mensen, de kennis en de middelen om u op elk gewenst niveau bij te kunnen staan.

Zelfstandig en coöperatief

Wij nemen onze rol als verduurzamingspartner serieus. Wij zijn proactief waar het kan en coöperatief waar gewenst. Dankzij onze ervaringen met gefinancierde oplossingen weten we als geen ander hoe we ons moeten verhouden tot onze opdrachtgevers.

Transparant en betrokken

Gedurende de uitvoering van onze projecten mag u ervan uitgaan dat u altijd kunt meekijken hoe het met de voortgang staat. Dankzij onze software is het mogelijk dit op diverse niveaus te doen. Zo kunt u een vinger aan de pols houden qua aantallen, maar ook meekijken met de ervaringen van individuele huurders. Wij geloven in volledige transparantie.

Snel en vakkundig

Als het op verduurzamen aankomt is tijd de grote vijand. Wij zijn van mening dat het niet snel genoeg kan gaan. En daarom hechten wij eraan om onze projecten op altijd binnen de gestelde deadlines en volgens de afgesproken kwaliteitseisen af te ronden. Deze belofte doen we niet alleen naar u, maar ook naar uw huurders.