Dit zijn onze opdrachtgevers

We zijn er trots op om uitsluitend voor woningcorporaties te werken

Wij geloven dat de energietranisitie alleen kan slagen als ook de woningen van woningcorporaties worden voorzien van zonnepanelen. Woningcorporaties zijn zo’n typisch Nederlands verschijnsel dat we met elkaar moeten koesteren en zij bezitten ruim 30% van alle woningen in Nederland. Daarom kiezen we ervoor om uitsluitend samen te werken met woningcorporaties.

 

Daarnaast zijn de huurders van woningcorporaties juist de groep die zoveel last heeft van de gestegen energieprijzen. Zij hebben geen eigen dak en vaak niet het geld om zelf te investeren in zonnepanelen. Wij maken zonnepanelen toegankelijk voor deze groep mensen, waardoor zij kunnen ook genieten van de voordelen van zonnepanelen. We zijn er dan ook trots op dat wij onderstaande woningcorporaties tot onze klanten mogen rekenen. 

Ons Huis Apeldoorn

Sinds 2023 zijn wij de zonnepanelen partner van Ons Huis uit Apeldoorn. De komende jaren gaan we gezamenlijk 1.000 eengezinswoningen voorzien van zonnepanelen. Hiermee helpen we bij het verduurzamen van hun bezit én helpen we de huurders met besparen op hun energierekening.

Lees meer

Triada

Sinds eind 2022 werken wij samen met woningcorporatie Triada. Wij helpen de huurders van Triada bij het huren van zonnepanelen en komen de zonnepanelen ook installeren. Een mooie manier voor de huurders om geld te besparen én te verduurzamen!

Lees meer

Rentree

Sinds maart 2022 werken we samen met woningcorporatie Rentree. Samen gaan we een groot deel van de 4.000 eengezinswoningen in Deventer verduurzamen met zonnepanelen.

Lees meer

De Woonmensen

Sinds september 2021 werken wij samen met de Woonmensen. Samen gaan wij hun woningen in Apeldoorn verduurzamen door ze aan te sluiten op zonnepanelen.

Lees meer

Woonwaarts

Sinds begin 2022 werken we samen met woningcorporatie Woonwaarts. Samen willen wij hun huurders in Beuningen, Druten en Nijmegen helpen bij het huren van zonnepanelen. Huurders van eengezinswoningen van Woonwaarts kunnen zich via Woonwaarts aanmelden voor zonnepanelen.

 

Lees meer

Woonwaard

Sinds 2020 werken wij samen met woningcorporatie Woonwaard. Samen gaan we hun meergezinscomplexen in de gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard verduurzamen met zonnepanelen en ledverlichting.

Lees meer

Veenvesters

Sinds oktober 2019 werken we samen met woningcorporatie Veenvesters uit Veenendaal, destijds onder de naam Patrimonium. Op dit moment loopt er een project om hun huurders in de wijk het Franse Gat zonnepanelen aan te bieden.

Lees meer

Ymere

De Zoncorporatie is de vaste zon- en ledpartner van Ymere. Waarbij wij ook de financiering voor onze rekening nemen.

Lees meer

De Alliantie

Sinds 2018 werken wij samen met woningcorporatie De Alliantie. Samen gaan we een deel van hun meergezinswoningen in de regio’s Amsterdam en Almere verduurzamen met zonnepanelen.

Lees meer

Woonforte

Voor woningcorporatie Woonforte installeren wij in drie jaar tijd maar liefst 3000 zonnesystemen. De huurders van Woonforte krijgen deze zonnepanelen gratis op hun dak geïnstalleerd.

Lees meer

Stadgenoot

Vanuit het merk Zongenoot gaan wij voor de woningcorporatie Stadgenoot maar liefst 70.00 huurders van voornamelijk meergezinswoningen de toegang bieden tot zonnestroom van ‘eigen’ dak.

Lees meer