Analyse & Advies

Het begint met een goed plan.

Wij analyseren en adviseren. Op portefeuille- en gebouwniveau. Onze mensen analyseren wat de mogelijkheden zijn en adviseren over de juiste oplossing en aanpak.

Ruim 50 jaar deskundigheid

De Zoncorporatie kan bogen op ruim 50 jaar deskundigheid waar het gaat om het technisch beheer en onderhoud van woningen en gebouwen. Wij zijn dan ook als geen ander in staat om heden en verleden met elkaar in contact te brengen, teneinde een zonnige toekomst voor uw woningbezit te garanderen!

Op portfolio- en complexniveau

Onze adviseurs en projectleiders kunnen op elk niveau en vanuit elk tijdspad met u meedenken. Wij analyseren complete woningportfolio’s om hier vervolgens een strategische duurzaamheidsaanpak aan te koppelen. Maar net zo makkelijk maken we een analyse op complexniveau. Het doel is altijd om u het inzicht te geven dat u nodig heeft om uw doelstellingen te behalen.

Méér dan techniek

Het verduurzamen van uw woningbezit gaat over meer dan alleen techniek. Onze adviseurs kijken daarom met een multidisciplinaire bril naar uw vraagstuk. Het juridische, financiële en sociale deel hiervan is namelijk minstens zo belangrijk.

Hands on, met visie

Wanneer u samenwerkt met De Zoncorporatie, dan kunt u ervan uitgaan dat uw doelstellingen ook de onze zijn. Wij hebben het apparaat klaarstaan om elk project of programma uitgevoerd te krijgen. Maar, wij kijken ook verder. Wij geven innovatie ruim baan (intern en extern) en zorgen er zo voor dat u klaar bent voor de toekomst.