Wouter Speelman nieuwe Algemeen Directeur

Wouter Speelman neemt het stokje van Bart Dijkman over als Algemeen Directeur van de Zoncorporatie. Een voor ons logische stap in de verdere ontwikkeling van onze activiteiten.

 

In het voorjaar van 2018 kreeg Bart het roer van de Zoncorporatie in handen. In een paar jaar tijd zijn we onder zijn leiding gegroeid van start up naar gevestigde PV- & LED-partner van de Nederlandse corporatiesector. Inmiddels bedienen we woningcorporaties in diverse delen van Nederland. Met elkaar sluiten we per jaar meer dan 5000 woningen aan op PV. Ook plaatsen we per jaar zo’n 15.000 led-armaturen in woongebouwen.

 

Met het aantreden van Wouter als Commercieel Directeur (in het voorjaar van 2021) ontstond er een tweekoppige directie en werd de weg naar verdere groei ingezet. Dit resulteerde in een verdere professionalisering van de organisatie en een aantal mooie nieuwe partnerships.

 

Vanaf nu mag Wouter als Algemeen Directeur vormgeven aan de groei van de Zoncorporatie. Bart blijft wel verbonden aan de Zoncorporatie, als aandeelhouder en Technisch Directeur. In die hoedanigheid blijft hij verantwoordelijk voor de realisatie en inkoop.

 

De doorgevoerde directiewissel is het gevolg van het feit dat monitoring, onderhoud & beheer, als resultaat van een groeiend aantal geïnstalleerde woningen, een steeds groter aspect van ons werk vormen. Om hier met dezelfde toewijding aan te kunnen werken als bij ons installatiewerk, hebben we besloten dit onder te brengen in een aparte bv: Solarminds. Bart gaat bij Solarminds doen wat hij bij de Zoncorporatie ook deed: invulling geven aan de potentie van een jonge, ambitieuze organisatie.