Zonnepanelen voor de huurders van Stadgenoot

Vanuit het merk Zongenoot gaan wij voor de woningcorporatie Stadgenoot maar liefst 70.00 huurders van voornamelijk meergezinswoningen de toegang bieden tot zonnestroom van ‘eigen’ dak.

 

De Zoncorporatie financiert, realiseert en exploiteert dit via een ESCo.  Wij nemen ook de vervanging van de ledverlichting in ESCo voor onze rekening. De Zoncorporatie is verantwoordelijk voor het hele proces: portfolioanalyse, projectmanagement- en realisatie, huurderswerving en de exploitatie voor 20 jaar. De totale financieringsomvang bedraagt € 25 miljoen en de looptijd is vier jaar.

 

Voor dit project hebben wij samen met Stadgenoot en huurdersvereniging Huurgenoot het merk Zongenoot bedacht. Wij bieden de zonnepanelen dus onder deze merknaam aan bij de huurders. In het Parool is een artikel verschenen over dit project. Het volledige artikel over onze samenwerking met Stadgenoot lees je hier.

 

Met de Zoncorporatie installeren wij sinds 2017 zonnepanelen bij huurders van verschillende woningcorporaties verspreidt door Nederland. In deze periode hebben we al bij meer dan 10.000 huurders zonnepanelen geïnstalleerd.

Meer informatie

Ben je huurder van Stadgenoot en wil je meer weten over het huren van zonnepanelen?

Klik hier