Zonnepanelen voor de huurders van Woonwaarts

Sinds begin 2022 werken we samen met woningcorporatie Woonwaarts. Samen willen wij hun huurders in Beuningen, Druten en Nijmegen helpen bij het huren van zonnepanelen. Huurders van eengezinswoningen van Woonwaarts kunnen zich via Woonwaarts aanmelden voor zonnepanelen.

 

Daarnaast hebben we ook gezamenlijk de coöperatie Zonwaarts opgericht. Huurders van Woonwaarts kunnen lid worden van de coöperatie en delen zo mee in de opbrengst. Duurzaam profiteren, zonder te investeren. Het bestuur van Woonwaarts is blij met Zonwaarts: “Dit initiatief past mooi binnen de visie van Woonwaarts Sociaal duurzaam in onze wijken een grote stap in de Co2 reductie en tegelijk doen we iets met de betaalbaarheid van onze huurders.”

 

Wouter Speelman van de Zoncorporatie ziet de nieuwe samenwerking zitten: “Wij zijn blij dat wij Woonwaarts voor ons gekozen heeft. Naast de installatie en bewonerscommunicatie voeren wij ook het beheer en de administratie van de energiecoöperatie. Wij kijken er echt naar uit om Woonwaarts de komende jaren op het duurzame vlak te ontzorgen. De samenwerking tot nu toe geeft ons veel positieve energie.” De intentie is om meerdere jaren een samenwerking aan te gaan.

 

Met de Zoncorporatie installeren wij sinds 2017 zonnepanelen bij huurders van verschillende woningcorporaties verspreidt door Nederland. In deze periode hebben we al bij meer dan 10.000 huurders zonnepanelen geïnstalleerd.

Meer informatie

Ben je huurder van Woonwaarts en wil je meer weten over het huren van zonnepanelen?

Klik hier