NIEUWS! Met trots willen we mededelen dat Michiel Smeding is aangesteld als Technisch Directeur bij de Zoncorporatie. Hij neemt de rol over van Bart Dijkman, die als aandeelhouder en adviseur nauw betrokken zal blijven bij het bedrijf.

 

In het voorjaar van 2018 kreeg Bart het roer van de Zoncorporatie in handen. In een paar jaar tijd zijn we onder zijn leiding gegroeid van start up naar gevestigde PV- & LED-partner van de Nederlandse corporatiesector. Om zijn volle aandacht te kunnen geven aan onze pv-monitoring en beheer tak Solarminds, heeft Bart zijn taken per 1 april overgedragen aan Michiel.

 

Michiel is in het najaar van 2022 als Operationeel Manager gestart bij de Zoncorporatie. Met zijn 15 jaar ervaring op het vlak van management en techniek bij de Koninklijke Marine is Michiel de afgelopen maanden van grote waarde gebleken voor de Zoncorporatie. De ambitieuze groei van ons bedrijf vraagt om een grote dosis energie, enthousiasme, “people management” en iemand die structuur kan aanbrengen. We zijn enorm blij dat we dit in de persoon van Michiel hebben gevonden!

 

Met het aantreden van Michiel als Technisch Directeur vormt hij samen met Wouter Speelman de tweekoppige directie van de Zoncorporatie. Samen met 60 enthousiaste collega’s bouwen wij net zo lang verder tot iedere sociale huurder in Nederland toegang heeft tot een zonnepaneel systeem en elk appartementencomplex voorzien is van energiebesparende LED-verlichting.